• En personlig, mångspråkig och erfaren byrå

    Utifrån dina önskemål och behov.

    Begravning från 7900 SEK.

    040 - 30 18 09 Hitta hit
  • "Någonstans inom oss är vi alltid tillsammans, någonstans inom oss kan vår kärlek aldrig fly. Någonstans har alla tågen gått och alla klockor stannat: någonstans inom oss är vi alltid här och nu, är vi alltid du intill förväxling och förblandning, är vi plötsligt undrans under och förvandling, brytande havsvåg, roseneld och snö." - Erik Lindegren

    Ladda ner "Önskemål och tankar inför begravning" 040 - 30 18 09
Jan

Jan

VD/Begr. entreprenör

Grundade Davidshalls Begravningsbyrå år 2009. Ägde tidigare en blomsteraffär på delområdet Davidshall och valde därav att behålla namnet på byrån vid omvälvningen. Jan tror stenhårt på att "kunden står alltid i centrum". Jan har ett varmt och traditionellt förhållningssätt med värdighet som det främsta grundperspektivet, vilket genomsyrar alla hans åtaganden.

Fredrik

Fredrik

Begr. entreprenör/Officiant

Lyhörd, serviceinriktad och strukturerad gör Fredrik till ett viktigt kugghjul under hela processen från första mötet till allt efterarbete i form av dödsbohantering och bouppteckning.

Anders

Anders

Begr. entreprenör/Representant

Som begravningsentreprenör är Anders specialist på rutiner inom ceremoniskap, relationsbyggande och upprätthållning av adekvat standard inom begravningsbranschen.

Jonathan Grahndin

Jonathan Grahndin

Jurist

Specialist inom bostads- och fastighetsjuridik samt ekonomisk familjerätt. Tar sig an de flesta juridiska processer, t.ex. arvstvister och hjälper gärna till att medla i förlikningsförhandlingar. Jonathan hjälper även gärna till med att upprätta juridiska handlingar såsom testamenten, gåvobrev, framtidsfullmakter m.m. Inledande juridisk konsultation är alltid kostnadsfri.

Max

Max

IT-ansvarig

Ansvarig för byråns IT-verksamhet.