• En personlig, mångspråkig och erfaren byrå

    Utifrån dina önskemål och behov.

    Direktkremation/begravning utan ceremoni: 4500 SEK (kista, kistläggning, transporter, minneslund och gravsättning ingår).

    040 - 30 18 09 Hitta hit
  • "Någonstans inom oss är vi alltid tillsammans, någonstans inom oss kan vår kärlek aldrig fly. Någonstans har alla tågen gått och alla klockor stannat: någonstans inom oss är vi alltid här och nu, är vi alltid du intill förväxling och förblandning, är vi plötsligt undrans under och förvandling, brytande havsvåg, roseneld och snö." - Erik Lindegren

    Ladda ner "Önskemål och tankar inför begravning" 0411-26 21 97 (Skurup)

 

Jan

Jan

VD/Begr. entreprenör

Grundade Davidshalls Begravningsbyrå år 2009. Ägde tidigare en blomsteraffär på delområdet Davidshall och valde därav att behålla namnet på byrån vid omvälvningen. Jan tror stenhårt på att "kunden står alltid i centrum". Jan har ett varmt och traditionellt förhållningssätt med värdighet som det främsta grundperspektivet, vilket genomsyrar alla hans åtaganden.

Fredrik

Fredrik

Begr. entreprenör/Officiant

Lyhörd, serviceinriktad och strukturerad gör Fredrik till ett viktigt kugghjul under hela processen från första mötet till allt efterarbete i form av dödsbohantering och bouppteckning.

Anders

Anders

Begr. entreprenör/Representant

Som begravningsentreprenör är Anders specialist på rutiner inom ceremoniskap, relationsbyggande och upprätthållning av adekvat standard inom begravningsbranschen.

Thina

Thina

Begr. entreprenör

Det personliga mötet mellan människor är viktig i min yrkesroll som begravningsentreprenör. Jag kommer att vara där för Er i denna kanske svåraste stund. Med lång yrkeskompetens kommer mina erfarenheter användas i en mer familjär atmosfär från vårt första möte tills att Vårt uppdrag är över.

Jesper

Jesper

Jurist

Som delägare av "Paulnitz & von Wowern Auktoriserad Juristbyrå" har Jesper en bred erfarenhet av kvalificerad juridisk rådgivning. Jesper är en målmedveten och handfast person som känner till hur man kan gå tillväga vid juridiska frågor kring respektive individs bortgång.